Simone da Silva
Simone studeerde aan de New York Film Academy en heeft daarna de studie Journalistiek afgerond. De afgelopen 5 jaar is ze werkzaam als zelfstandig media professional en als Eindredacteur Wijktelevisie bij Cineac TV.

“Het belangrijkste vind ik om televisie te maken die iets met je doet. Een reactie oproept. Dat mag van alles zijn, aan het lachen maken, aan het denken zetten, je emotioneel roeren. Als het maar wat doet!”
Muzaffer DurmaZ
Muzaffer is professioneel filmmaker en fotograaf. Hij werkte jarenlang voor de Turkse televisie en bij Rotterdam TV. Hij is nu eindredacteur bij XTV Holland en werkt daarnaast als freelancer.

“Ik ga allerlei soorten items maken, van idee tot productie en edit. Van portret tot documentaire, van alles en nog wat. Speelfilm kunnen we ook doen .”
Sharon Wijsman
Sharon begon ooit als prompter meisje bij Stads. Daarna kreeg ze 3 zoons (7, 16 en 22), en had verschillende banen. Ze begon het TV-vak toch te missen en zodoende sluit ze zich aan bij WKKTV.

“Ik wil vertellen over kleurrijke mensen, mensen die anders zijn maar toch leuk, die de stad anders maken. Mensen die buitenbeentjes lijken maar toch de stad tot een geheel maken, zonder hun is de stad niet gezellig.”
Surdiënny Janga
Surdiënny volgt de modeopleiding aan het ROC Mondriaan. Hiervoor heeft ze de studie detailhandel afgerond.

“Ik ga een reportage over Fashion op de West-Kruiskade maken. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in Lifestyle en jongeren.”
Safiye Koç
Safiye heeft jaren in de boekhouding gewerkt, maar is nu vooral actief in de wijk. Zo hielp ze bijvoorbeeld de Gaffel mee opzetten. “Je moet actief blijven, je hersenen blijven gebruiken. Anders blijf je emotioneel hangen.”

“Ik wil leren hoe ze dat allemaal aan elkaar knopen. Regie beeld noem maar op. Stukjes aan elkaar monteren en een interessant verhaal er uit krijgen.”
Suzanne Mouwen
Suzanne woont en studeert in Rotterdam. Ze studeert Media Vormgeving bij het Grafisch Lyceum. Momenteel is ze stagiaire bij Cretopia Rotterdam.

“Ik wil de verborgen verhalen die achter mensen zitten filmen.”
Sunil Bhwanidin
Sunil heeft jarenlang gewerkt als beveiliger en doet nu de Recherche opleiding. Daarnaast is hij ook drummer. Hij is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging, vooral de technische aspecten van het televisievak spreken hem aan.

“Ik wil echt werken bij de eindredactie, het idee dat ik de laatste man ben spreekt mij heel erg aan.”
Wim Luijten
Wim is geboren en getogen in het Oude Westen, en weet er alles van af. Hij is jarenlang docent geweest in alle exacte vakken. Nu doet hij veel voor de Actiegroep Oude Westen en begeleid de Huiswerkklas.

“Ik wil echt de verhalen van de West-Kruiskade vertellen. Wat gaande is en over de geschiedenis. Wat ik het allerleukste vind is laten zien hoe je met zo veel verschillende bevolkingsgroepen een goed klimaat kan hebben. Dat is wat het hier uniek maakt.”
Jopie Bienfait
Jopie is altijd werkzaam geweest in het verzekeringswezen, maar inmiddels gepensioneerd. Ze zag toevallig de oproep voor West-Kruiskade TV en het leek haar wel wat.

“Ik stik van de verhalen!’ Ik wil vertellen over het heden en verleden van de West-Kruiskade. Ik ken de buurt niet meer terug.”
Engracia Gordon
Engracia studeerde aan de kunstacademie in Den Haag. Momenteel is ze werkzaam als Raw Food Chef. Ze woont al sinds 1976 in de wijk.

“Ik wil vertellen over de mensen die wonen in deze wijk, met name de vrouwen. Hoe ervaren de vrouwen deze wijk en hoe komen ze tot een eenheid en hoe willen ze deze wijk op een hoger plan trekken?”
Monique Groenendijk
Monique is een actieve vrijwilliger bij de Aktiegroep Oude Westen. Daarnaast is ze moeder van 2 zoons (22& 28). Ze wilt vooral bij WKKTV komen om verhalen te vertellen, het technische spreekt haar niet aan.

“Als ik dan toch de kans kraag gaan we mooie boodschappen uitzenden. Wat mij schitterend lijkt is het vertellen van een gevoelig onderwerp: een mens dat naar zijn einde gaat, obstakels in je leven. En dan hoe gaan h bepaalde culturen met dingen om: psychiatrische ziektes, lichamelijke ziektes. Echt een portret van verschillende culturen.”